Superleuke kruidvat tip: Boek TopNagels

Ik heb een superleuke tip voor jullie, vanaf morgen is er bij het Kruidvat een leuk boekje te koop, geïnspireerd op trends, Nailart, technieken, nagellak, tips en op nagelverzorging. Toevallig zag ik het net al liggen en nam het meteen mee. Ik heb foto`s gemaakt uit mijn eigen boekje en ik wilde jullie deze tip niet onthouden.

Helemaal de trend van nu, Neon!

Verzorgingstips

Dit boekje telt 61 blz. en staat vol met foto`s en ideeën. Het boekje is geschreven door Marise Hendriksma. Na een klein beetje speurwerk in het boekje kwam ik erachter dat TopNagels van een medeblogster is, namelijk Nicenailz. Natuurlijk kon ik het niet laten om even op haar blog te kijken, en toen zag ik dat ze 15 jaar oud is! Wow, kom ik aan met mijn 38 en net pas een blog hihi ( ergens loop ik dus nog heeeel ver achter ;-))

Topnagels is dus te koop bij het kruidvat en kost maar €3.99. Ik heb nog gekeken of er toevallig nog meerdere varianten er van waren. Maar ik zag dus maar 1 soort liggen. Ook zou dit een superleuk cadeautje zijn voor je dochter,nichtje,buurmeisje ect. :-)

Sharing is caringTwitterFacebookPinterestGoogle+tumblrEmail
Next Post
Leave a comment

49 Comments

 1. Mooi, die gaat ook mijn winkelmandje in als ik op tijd ben ;-)

  Reply
  • Marielle

    /  June 11, 2012

   Hier lagen er voldoende,maar goed… ik was er dan ook weer als de kippen bij :-)

   Reply
 2. ik hoop da ik het cadeau ga krijgen, maar dat is afwachten

  Reply
 3. echt een leuk boek :D

  Reply
 4. Ik ga eens een kijkje nemen in de kruitvat!
  liefs.x

  Reply
 5. Ik ga een kijkje nemen, want het lijkt me een erg leuk boek!

  Reply
 6. Ik zag het in het boekje van de Kruivat staan, lijkt me erg leuk

  Reply
 7. Nagellakman

   /  June 11, 2012

  Mmm… leuk idee voor vaderdag! Nou ja, in ieder geval voor mijn vaderdag ;-) Zal mijn dochter iets influisteren…!

  Reply
  • Marielle

    /  June 11, 2012

   Jaaaaa super, soms mag je je kind iets influisteren he ;-)

   Reply
 8. oeh! Das leuk!!

  Reply
 9. Heel erg leuk! Die 1e art staat ook op mijn blog haha!

  Reply
 10. Dat ziet er leuk uit! Zal ik het voor mijn man kopen?:)

  Reply
 11. Ik zag hem ook liggen, alleen jammer dat het wel vrij simpele nail-arts zijn.

  Reply
  • Marielle

    /  June 11, 2012

   Klopt, maar is wel leuk voor een beginner of voor de jeugdige nail-arters :-)

   Reply
  • De uitgever wilde alleen makkelijke nailarts erin , ze wilde dat de nailartsk voor jonge meiden goed te doen zijn.

   Reply
 12. Oh wat leuk!
  Even kijken of ik er ook eentje kan scoren!

  Reply
 13. Lijkt me wel leuk, ik ga eens in mijn kruidvat gaan snuisteren!

  Reply
 14. Het was echt heel leuk om aan het boek mee te werken:) (het boek is bij ons in de winkel gemaakt en ik en een vriendin hebben de nailarts gemaakt ;) de neon stipjes, aardbei,watermeloen zijn o.a. van mij:))
  Leuk dat je het een leuk boek vind:)!

  Reply
  • Marielle

    /  June 11, 2012

   Joh? Serieus? Lachen hihi. wat betreft de uitgevers standpunt is dat goed gelukt. Ik vind het een superleuk boekje voor beginners en voor de jeugdige (toekomstige) Nagellak(nailart)verslaafde. Wil je nu mijn boekje signeren? hihi

   Reply
 15. Super leuk , ik ga één van de dagen zeker eens kijken of ik het kan vinden x

  Reply
 16. priscella

   /  June 11, 2012

  Wat leuk zeg ik ga morgen gelijk ff kijken :)

  Reply
 17. Ik wil hem ook!!!

  Reply
 18. Hmmmm, Dilemma! Mijn vrienden weten dat ik veel met nagels doe en ik ben volgende week jarig! Maar ik denk dat ik het gewoon zelf ga halen krijg ik het kado dan doe ik de mijn gewoon ruilen whahaha ;)

  Reply
 19. op zich leuk boek
  maar ik vind dat sommige art’s niet netjes zijn
  maar verder wel een leuk boek

  Reply
 20. Suzanne

   /  June 13, 2012

  Wat leuk! Ik zag het boek in de folder staan maar dacht dat het tegen zou vallen, maar ik ga er zeker naar opzoek bij de kruidvat.

  Reply
 21. Het is een heel leuk boekje. Ik heb er gisteren meteen een mee genomen. Maar was vergeten te kijken of er meerdere edities waren.

  Reply
  • Marielle

    /  June 13, 2012

   Volgens mij is er maar 1 editie, desalnietemin is deze ook leuk om te hebben :-)

   Reply
 22. Sharon

   /  June 13, 2012

  Ik heb het boek vandaag gekeken maar niet meegenomen.

  De nail art in veel fotos ziet zó slordig uit dat ik zoiets op mijn nagels nooit in het openbaar zal laten zien en zeker niet in een boek publiceeren (behalve als mischien een voorbeeld van een ongevaren eerste poging met daarna fotos van goed geslaagde voorbeelden om wat je eigenlijk met oefenen kunt bereiken)! Bijvoorbeeld, de Britse vlag was zo slordig dat je beter een “tape mani” ervoor had gebruikt.

  Inspirerend zijn die niet-netjes fotos niet. Voor inspiratie en indrukwekkende eind-resultaat fotos ga ik internationale nail blogs en youtube kijken, want daar heb je wat van.

  Reply
  • Marielle

    /  June 13, 2012

   Hoi Sharon,

   Of het wel of niet netjes is afgewerkt dat laat ik in het midden. Wel vind ik dit boekje leuk voor beginners of voor de jeugd onder ons, die nu pas beginnen met lakken in combinatie met Nailart. In dit boekje kunnen ze leuk wat inspiratie op doen. :-)
   Ik krijg vaak de opmerking ” hoe krijg je toch in hemelsnaam je nagels zo gelakt” vooral de kleintjes vinden het prachtig! En voor degene die geen internet heeft, of nog niet op internet mag van hun ouders, is dit zeer zeker een leuk boekje.

   En nee, ik heb niet meegewerkt aan dit boekje, dit was gewoon een boekje die ik in de folder zag staan en wilde het gewoon hebben. :-)

   Reply
 23. Sharon

   /  June 13, 2012

  onervaren, niet ongevaren.

  Reply
 24. westenberg

   /  October 1, 2012

  top nagels

  Reply
 25. 1keer top nagels bestelen

  Reply
 26. topnagels

  Reply
 27. boek topnagels

  Reply
 28. nailpolishheaven.nl2011/2012/06/11/superleuke tip boek –topnagels/&comment-5973

  Reply
 29. tip BOEK TopNagels….

  Reply
 30. Nagelfan

   /  November 12, 2012

  Ik heb hem ook hij is echt supergaaf.
  Ik heb al verschillende gemaakt en als je er mee bezig bent bedenk je automatisch nieuwe nagel disign.

  Super leuk dus………
  Een echte aanrader.
  En bij onze kruidvat liggen er nog……
  Dus ik zou zeggen hollen…….

  Reply
 31. Leuke website echt waar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>