China Glaze Monsters Ball Swatches

China Glaze Monsters Ball Swatches

Terwijl we nog in Augustus zitten komen langzaam aan de donkere kleurtjes weer de winkels/webshops binnen. Zo gaan we ook richting Halloween en bracht China Glaze Monster Ball uit. Ik heb ze voor jullie geswatcht…

Oorspronkelijk bracht China Glaze 6 lakken uit in deze collectie maar ik heb er maar 5, en voor het mij nu bekend is blijft het in Nederland ook met 5 lakken. Welke lak er mist kom ik iets later op terug.. ik laat jullie nu eerst de swatches zien van mijn 5-tal.

China Glaze Monsters Ball Swatches

Monster Ball bevat 1 zwarte texture lak en 4 ontzettend mooie glitterlakken.. mijn ogen begonnen in elk geval al behoorlijk te twinkelen bij het zien van deze glitterlakken hihi.

China Glaze Monsters Ball Swatches

Een texture nagellak moet je echt van houden, in het begin moest ik daar echt aan wennen maar ik kan niks anders zeggen dan dat ik ze steeds leuker begin te vinden. Bump The Night is zwart van kleur wat mat opdroogt. Het Textuur effect is heel fijn en is in 1 dun laagje mooi dekkend.

China Glaze Monsters Ball Swatches

2 dekkende glitter lakken zitten in deze Monsters Ball collectie, Howl You Doin` is donkerpaars van kleur en bevat kleine blauwe, paarse rood/bruine glittertjes en in  2 laagjes was het mooi gedekt, wat mij enigszins verbaasde was dat het semi-mat opdroogde (baal moment want ik hou van shineee) maar dat los ik wel op door er een glanzende topcoat aan te brengen.

China Glaze Monsters Ball SwatchesChina Glaze Monsters Ball Swatches

Ook Bat my Eyes is volledig gedekt in 2 dunne laagjes en droogt semi-mat op. Deze groene kleur gecombineerd met gouden hexagon glitters en donkergroene kleine glittertjes maken het helemaal af. Wat ik pas echt goed zag toen ik een close-up nam was dat de koperen kleur wat ik terug zag barglitter is. Met het blote oog zie je bijna niet dat het barglitter is maar je zag gewoon iets koperkleurigs fonkelen.

China Glaze Monsters Ball Swatches

Normaal gesproken swatch ik graag niet dekkende glitterlakken op een zwarte basiskleur maar ik koos nu voor een nude kleurtje om mijn glittertjes op te lakken. Ik bracht 1 laagje Fang-Tastic aan en vond dat ruim voldoende. Fang-Tastic heeft vrolijk gekleurde glittertjes in de kleuren groen, rood en paars en heeft grotere blauwe hexagon glitters. Ergens deed het me wel aan Circus Confetti van Essence denken.

China Glaze Monsters Ball Swatches

Owwwwwwwww ik hou van deze Boo-Gie Down.. wederom 1 laagje op een nude kleurtje gelakt en ik vind de glitters prachtig!! Kleine zwarte glittertjes, zwarte, koperen en zilveren hexagon glitter en zwarte barglitter en Boo-Gie Down is compleet. Het enige kleine nadeel vond ik wel dat je niet op elke nagel een zwarte barglitter kreeg en moest je de grotere glitters toch wel even meehelpen om op hun plaats te leggen.

China Glaze Monsters Ball Swatches

Tja.. dan kom ik nu toch op het 6de ontbrekende nagellak uit deze Monster Ball Collectie. Ghoulish Glow (glow in the dark topcoat) zal niet in Nederland (en de rest van de Europese landen)  geleverd worden omdat er een stofje in zit wat in de gehele EU verboden is. Gelukkig had ik al 1 flesje en heb dus al Goulish Glow.. maar  het lijkt erop dat het een collectors item gaat worden.

China Glaze Monsters Ball is te koop bij Pretty Polish en kost €5.95 per stuk. Dit betreft helaas wel een Limited Edition, dus hiervoor geldt op=op!

Wat vinden jullie van deze collectie?

Sharing is caringTwitterFacebookPinterestGoogle+tumblrEmail
Leave a comment

15 Comments

 1. Mooie lakjes!

  Reply
 2. Mooie lakjes! Ik vind die zwarte er wat rommelig uit zien maar Howl You Doin` en Bat my Eyes vind ik wel leuk! :)

  Reply
 3. Niet echt mijn ding, ben wel fan van het glow in the dark lakje, jammer dat deze niet naar nederland komt.

  Reply
 4. love die glitterlakken :D

  Reply
 5. Anneke

   /  August 12, 2013

  dit vind ik de mooiste texture lakjes die ik tot nu toe heb gezien :D gaaf

  Reply
 6. Zien er erg leuk uit! Ik ben zelf alleen niet zo’n fan van het eraf halen…

  Reply
 7. Pippi

   /  August 12, 2013

  Ghoulish Glow heb ik toevallig, maar ik vind deze collectie verder niets voor mij.

  Reply
 8. Kan niet wachten tot mijn lakken binnenkomen, heb ze allemaal besteld.

  Reply
 9. linda

   /  August 12, 2013

  Wat jammer van dat glow in the dark lakje, dat had ik wel leuk gevonden, deze serie is verder niet echt wat voor mij, al vind ik Fang-Tastic wel leuk.

  Reply
 10. echt mooie lakken!

  Reply
 11. mooie lakjes! Wel jammer van die glow in the dark topcoat, maar essence heeft dat vanaf september (?) in hun vaste assortiment zitten :D

  Reply
 12. Sonja

   /  August 13, 2013

  Ik pas ook. Ik ben er niet zo kapot van… Behalve de zwarte, die kan mij wel bekoren…

  Reply
 13. Hmm ik vind ze allemaal niet zo top. Ja, de Ghoulish Glow is wel een mooierd, raar dat hij nu niet naar Nederland komt, 2 jaar geleden was hij er wel! En daar heb ik hem nog van haha!

  Reply
 14. Anne

   /  August 13, 2013

  Ik vind met name de eerste 3 lakjes echt prachtig! Zelf wou ik wel van donkere kleuren, ook in de zomer!

  Reply
 15. mooie lakjes, die texture lak wil ik echt hebben, love it voor de donkere dagen

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>